CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

“PACK” PERSONALITZAT

Si busqueu una pàgina web completa i a l’hora personalitzada, aquest és el “Pack”. Amb una estructura fàcil per navegar-hi, presentacions dinàmiques a totes les pàgines principals, una galeria d’imatges a mida, formularis personalitzats i menús a mida per a navegar els continguts de la pàgina web més ràpidament.

“PACK” BÀSIC + GALERIA

Si com a clients voleu una pàgina web on es pugui trobar una galeria d’imatges completa, aquest és el pack indicat per la vostra empresa. Una pàgina web fàcil de navegar per tots els usuaris, indicada per donar-se a conèixer a la web i on es podrà trobar la informació bàsica sobre els productes i serveis que oferiu com empresa . Mitjançant una galeria d’imatges a mida es pot mostrar una gran quantitat de productes de manera còmode, on el client podrà trobar el què desitja.

“PACK” BÀSIC + GALERIA + FORMULARIS PERSONALITZATS

Si necessites una pàgina web completa, on es pugui trobar una oferta de productes completa, amb dinamisme i fàcil de navegar aquest és el “Pack” indicat. Hi trobem des de una galeria d’imatges dinàmica a la pàgina principal, una gelaria completa a mida, com també formularis personalitzats per tal de sol·licitar la informació necessària al client.

“PACK” BÀSIC + SLIDER

Si busqueu una pàgina web vistosa, informativa, fàcil de navegar i dinàmica en quant a imatges, aquest és el “Pack” idòni per tu. Amb aquest “Pack” oferim els mateixos serveis que el “Pack” Bàsic, a més a més de la implementació de galeries dinàmiques a totes les pàgines principals del web. Gràcies a aquestes la pàgina web guanyarà una visió més dinàmica a cada pàgina principal, que podrem aprofitar per mostrar productes i serveis de manera més específica.

“PACK” BÀSIC + FORMULARIS PERSONALITZATS

Si com a empresa necessiteu una pàgina web on els clients puguin contactar amb vosaltres, demanar pressupostos, i/o altra informació mitjançant formularis, aquest pack és es vostre. En aquest tenim el cos d’una pàgina web per donar a conèixer els productes i serveis de l’empresa, i també l’opció de tenir diferents formularis per tal de que els clients us contactin mitjançant aquests.

“PACK” BÀSIC

Si necessites una pàgina web per donar a conèixer la teva empresa, els serveis que ofereixes i on poden trobar-vos, aquesta és el pack perfecte per tu. Una pàgina web senzilla de navegar per tot tipus d’usuari i funcional per l’empresa.

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!