CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

“PACK” BÀSIC + SLIDER

Si busqueu una pàgina web vistosa, informativa, fàcil de navegar i dinàmica en quant a imatges, aquest és el “Pack” idòni per tu. Amb aquest “Pack” oferim els mateixos serveis que el “Pack” Bàsic, a més a més de la implementació de galeries dinàmiques a totes les pàgines principals del web. Gràcies a aquestes la pàgina web guanyarà una visió més dinàmica a cada pàgina principal, que podrem aprofitar per mostrar productes i serveis de manera més específica.

Dins d’aquest pack trobem el següent contingut inclòs:

  • Instal·lació d’un CMS (Joomla) per tal de crear el web. Mitjançant Joomla el client pot autogestionar-se la pàgina web un cop creada, sense haver de recórrer a tercers si així ho desitja.

  • Estructura de la pàgina web, aquesta és important tenir-la present al moment de fer una pàgina web, ja que tot el contingut al voltant es crearà seguint dita estructura.

  • El pack bàsic inclou l’entrada de 20 articles, aquests seran el contingut de la pàgina web, juntament amb les imatges i altres elements multimèdia que puguin contenir.

  • Una galeria d’imatges dinàmica a cada pàgdel web, aquesta ens ajudarà a mostrar els productes i serveis de l’empresa als usuaris i a dinamitzar la pàgina.

  • Adaptació de la plantilla seleccionada, a Solucions Digitals treballem amb plantilles de tercers, aquestes poden ser adaptades a un cert grau per tal d’arribar al gust del client.

 

La plantilla seleccionada pel client no està inclosa en el preu del “Pack”, tot i això a Solucions Digitals podem fer la gestió de compra per facilitar el procés al client.

El preu del “Pack” inclou un “Pack” de manteniment de 4 hores gratuït.

Des de Solucions Digitals també oferim al client la gestió i compra del domini, el servei de hosting de la web, el manteniment de Joomla i del Antivirus, com també el servei de còpies de seguretat mensuals.

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!