CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

“PACK” BÀSIC + GALERIA

Si com a clients voleu una pàgina web on es pugui trobar una galeria d’imatges completa, aquest és el pack indicat per la vostra empresa. Una pàgina web fàcil de navegar per tots els usuaris, indicada per donar-se a conèixer a la web i on es podrà trobar la informació bàsica sobre els productes i serveis que oferiu com empresa . Mitjançant una galeria d’imatges a mida es pot mostrar una gran quantitat de productes de manera còmode, on el client podrà trobar el què desitja.

Dins d’aquest pack trobem el següent contingut inclòs:

  • Instal·lació d’un CMS (Joomla) per tal de crear el web. Mitjançant Joomla el client pot autogestionar-se la pàgina web un cop creada, sense haver de recórrer a tercers si així ho desitja.

  • Estructura de la pàgina web, aquesta és important tenir-la present al moment de fer una pàgina web, ja que tot el contingut al voltant es crearà seguint dita estructura.

  • El pack bàsic inclou l’entrada de 20 articles, aquests seran el contingut de la pàgina web, juntament amb les imatges i altres elements multimèdia que puguin contenir.

  • Una galeria d’imatges dinàmica a la pàgina d’inici del web, aquesta ens ajudarà a mostrar els productes i serveis de l’empresa als usuaris.

  • Una galeria d’imatges a mida, per tal de poder mostrar els productes d’una manera més visual als clients.

  • Adaptació de la plantilla seleccionada, a Solucions Digitals treballem amb plantilles de tercers, aquestes poden ser adaptades a un cert grau per tal d’arribar al gust del client.

 

La plantilla seleccionada pel client no està inclosa en el preu del “Pack”, tot i això a Solucions Digitals podem fer la gestió de compra per facilitar el procés al client.

El preu del “Pack” inclou un “Pack” de manteniment de 4 hores gratuït.

Des de Solucions Digitals també oferim al client la gestió i compra del domini, el servei de hosting de la web, el manteniment de Joomla i del Antivirus, com també el servei de còpies de seguretat mensuals.

 

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!