CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

FOTOMUNTATGES

Fotomuntatges a mida seguint les vostres idees.

A partir de les vostres fotos també es poden crear fotos molt divertides utilitzant tècniques de fotomuntatge.

Fotomuntatges a mida seguint les vostres idees o podem fer una proposta segons les vostres necessitats: Us podem fer un fotomuntatge a mida seguint les vostres instruccions o ens expliqueu les fotos que teniu, les idees que teniu i us podem fer una proposta.
Fins i tot podem utilitzar fotos d’estudi per fer-ne un pòster, un fotomuntatge, etc., i així ampliar el servei que us ofereix el vostre fotògraf.

Un fotomuntatge pot ser un regal divertidíssim per a una parella que es casen, per a una festa familiar, o un final de curs, un regal d’agraïment a uns amics… és una opció que segur que serà que sorprendrà.

Quan diem fotomuntatge pot ser combinar dues fotos diferents, fer un collage de fotos junt amb altres elements que vulgueu barrejar, jugar a canviar cares i crear situacions divertides, canviar els colors de les fotos a l'estil popart… es pot arribar tan lluny com arribi la vostra imaginació!

Per també es pot crear una imatge molt seriosa i elegant combinant altres fotos, fer un record familiar, o per exemple a fusionar fotos per mostrar els indrets més bonics d'una zona, jugar amb detalls i amb fotos de grup per crear una imatge suggerent que sigui record d’un dia important.

Fotomuntatges per a empreses: també es poden fer fotomuntatges d’empresa per decorar un despatx, per incloure en un catàleg, per ambientar en una fira… donant una imatge que resumeixi tots els serveis que aquesta empresa ofereix.

Us podem oferir diferents materials i suports per a la impressió d'aquest fotomuntatge segons si voleu un regal o un producte per guardar per molts anys, o una cosa més ocasional per a una festa o per a una broma o per una fira. Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte, ens expliqueu què és el que voldríeu quin és el material que teniu. I nosaltres primer de tot us farem arribar un pressupost tan del fotomuntatge com de l’acabat.

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Tags: Regal final de curs

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416