CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

CUBS DE FUSTA

Cubs de fusta amb les vostres sis fotos preferides.

Un cub de fusta que pot ser de diferents mides (6x6x6 cm, 9x9x9 cm, 15x15x15cm o fins i tot 20x20x20cm). Aquesta és una opció molt maca molt ben acabada i que de ben segur que us agradarà. L’elaboració és absolutament artesanal: nosaltres imprimim 6 fotos que van enganxades a uns taulells de fusta que llavors formen un cub, i un cop acabat el cub i estan pintades les arestes, es pinten amb un vernís per protegir les imatges que no perdin color.

Un regal molt elegant, que segur que us farà quedar bé. N'hem fet de molt originals sovint seguint les idees dels nostres clients a quin tenim alguns:
REGAL AMB CARES DE LA FAMÍLIA:
Un bon regal per a avis amb fotos dels nets i nétes, un regal pel dia de la mare amb fotos de tota la família.
REGAL D’ANIVERSARI:
Amb fotos de diferents anys és un bon regal per a un aniversari, a les fotos es veu com va creixent el protagonista de la festa
REGAL DE CELEBRACIÓ DE 18 ANYS:
Utilitzant tres cops es pot fer un regal per una noia de 18 anys amb una foto per cada any el primer cop de les sis anys el segon cop dels 7 als dotze i el tercer cop dels 13 als 18.
REGAL DE JUBILACIÓ UN:
Regal per a una persona que es jubila de l'empresa, amb una foto del logo de l'empresa, una foto de la de l'edifici i fotos antigues de lloc de treball.

Només es necessiten cinc o sis fotos, ja que una de les cares del cub sempre queda amagada. En aquesta cara podeu posar una dedicatòria, la data.. o perquè no una foto d'aquelles horribles que sabeu que el protagonista voldrà amagar!

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416