CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

FOTOS SOBRE FUSTA

Fotos sobre fusta: un acabat de qualitat per a les fotos.

Una presentació molt elegant i alhora molt pràctica per les vostres fotografies. Si teniu una dues o més fotos que voleu penjar a les parets de la vostra casa us aconsellem aquest sistema. Nosaltres imprimim la fotografia de la mida que vosaltres vulgueu i llavors aquesta foto impresa en paper fotogràfic de 250 grams s'enganxa sobre un taulell de fusta que normalment es pinta en negre però que es podria personalitzar amb diferents colors. Al darrere es posa una peça o dues perquè ho pugueu penjar a la paret i per davant va amb un vernís protector perquè la fotografia no perdi gens de color.

No hi ha mides estàndard també impressió de la foto com el taulell es tallen a mida. Una opció que us durarà anys i panys que és molt neta ja que no porta de vidre davant que queda bé en habitacions decorades amb estils molt diferents i que no és gens delicat.
Fàcil de netejar i manté molt bé els colors de les fotos.
Hi ha diferents gruixos de fusta. Des de taulers de 5mm a tacs de 5cm.

Si teniu tres o quatre fotos que voldria menjar en un mateix quadre només ens heu de dir nosaltres en farem el muntatge us passarem una imatge de com queda abans de fer la impressió i si a vosaltres ja us assembla bé l'imprimirem i la portarem el taller acabar sobre fusta.

Que ens heu de fer arribar? Nosaltres només necessitem que per correu ens feu arribar la foto que vulgueu impresa i les mides que voleu que tingui si a més a més voleu que sigui d'un color diferent el negre també ens ho podeu fer saber. Us farem arribar un càlcul del cost que tindrà i si esteu d'acord en 5-7 dies us ho podrem enviar. I a gaudir-ho durant molts anys.

També utilitzem aquest acabat per als jocs com el joc de l'oca, parxís, el joc de les serps i escales i fins i tot per a imants de nevera.

Sol·licita pressupost: 938207879 o [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416