CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

PÒSTERS

Si voleu gaudir d'una foto en gran demaneu un pòster!

A Solucions Digitals també us donem el servei d'impressió de pòsters i cartells. Impressions superiors a les mides més estàndard A3 i SRA3. Una molt bona opció per a petites tirades o fins i tot si només necessiteu una sola còpia. Oferim no només el servei d'impressió de cartells si no que també us podem ajudar en el disseny i maquetació.

Si necessiteu un pòster d'una amplada màxima de 70 cm i la llargada que vulgueu, us podem oferir una solució molt ràpida. La nostra capacitat de resposta ens permet oferir-vos la possibilitat de tenir el material imprès en 24-48 hores, segons el volum de feina. El servei que oferim és d'impressió digital per tant pot ser una bona opció sobretot en lots petits.

Quan parlem d’impressió de pòster parlem de la impressió sobre paper de qualitat de 250 grams però tenim altres opcions. Si voleu un cartell més durable, més còmode de transportar, que no s’arrugui, us podem oferir la possibilitat d'imprimir sobre lona També, podeu donar un toc final més resistent o que llueixi un acabat especial, laminant-lo en mate o en brillant.

També podeu triar un emmarcat per fer-lo més resistent. Per donar a la imatge un toc d'elegància i caràcter, podeu emmarcar-lo amb vidre i marc de fusta o metall, o presentar-la sobre fusta i si voleu més econòmic sobre cartró ploma.

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416