CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

SOBRE FOAM

Una aparença elegant a bon preu: fotos sobre foam.

El foam o cartró ploma és un material modern de qualitat i a un preu assequible que destaca per l'aparença rígida de les fotos aplicades sobre aquest material i el poc pes. Com que surt molt més econòmic que aplicar-ho sobre fusta o altres acabats més duradors, s'utilitza com a opció per muntatges més ocasionals. És una molt bona opció per a fires o exposicions, com a decoració amb fotos que s'han d'anar renovant de tant en tant, o regals amb un pressupost més reduït.

Com que el cartró ploma és fàcil de tallar, permet també aplicar-li la foto i tallar-la seguint un perfil. I d'aquesta manera per exemple es poden crear figures a mida real de persones famoses o de persones a les que es vulgui fer una broma.

Pel seu poc pes, el cartró ploma és molt més fàcil de penjar en una paret: aguanta i en canvi i no cal foradar la paret per posar-hi un clau. Això és ideal quan la decoració és temporal.

Disposem de diferents qualitats de cartró ploma també segons el producte que necessiteu com també de diferents colors, i pot ser una imatge o foto impresa en paper fotogràfic o en un suport més econòmic i aplicada sobre foam de 5 mm o 8mm de gruix.

No hi ha limitació per mides. És possible en formats més petits (20 x 30 cm, 30 x 30 cm, 30 x 40 cm i 30 x 45 cm) o molt més grans i sempre els podreu penjar tan sols amb adhesiu de doble capa, o aplicar-li un imant al darrera, o recolzar-los a la paret.

L’entrega pot ser en 2 - 5 dies laborables, segons volum de feina. I recordeu podeu sol·licitar pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416