CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

COLLAGE FOTOS

Collages a mida seguint les vostres idees.

A Solucions Digitals us oferim la possibilitat ajudar-vos a fer un collage amb la selecció de fotos que més us agradi. Un collage amb una selecció de fotos és un molt bon regal o una molt bona opció per decorar les parets de casa vostra.

Si voleu un record d'unes vacances, un record d'una festa especial de la família, un recull divertit de fotos d'una trobada, un recull de fotos antigues familiars, un recull de fotos d'amics… fer un collage de fotos i penjar-lo o regalar-lo segur que serà un èxit. Hi voleu posar també text, alguna data o algun nom? …cap problema.

Vosaltres només heu de triar les fotos que més us agraden, indicar-nos si n'hi ha algunes que s'hagin de destacar més que d'altres, també ens podeu dir si n'hi ha alguna que voldríeu que corregíssim la llum o que només voleu que en sortir una part de aquella foto… en definitiva, ens expliqueu com voleu que es vegin i nosaltres farem tota la feina d'encaixar-les, assegurant que llueixin el màxim.

Quina mida pot tenir el collage de fotos? Doncs la que vulgueu, és tot tot tot fet a mida. Us podem aconsellar segons el número de fotos quina és la mida mínima perquè llueixin mínimament, però no hi ha unes mides estàndard, ni tan sols una forma.Potser ja sabeu on el voleu posar i us interessa un collage que sigui molt ample però molt poc alt, o al revés, molt estret i vertical o totalment quadrat… cap problema. Nosaltres us ho prepararem, us ho mostrarem i si ja us sembla bé, imprimirem i li donarem l'acabat que trieu.

I quin és el preu? Com que tot és tan personalitzat, no us podem donar un preu estàndard. Però només que ens feu ens digueu el número de fotos que voleu posar-hi les mides que us agradaria que tingués us podem fer arribar pressupost. Envieu un correu electrònic a [email protected] i us ho contestarem molt ràpidament! I ja podeu començar a triar les fotos.

Tags: Regal final de curs

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416