Imants amb fotos. diferents mides

Imants  amb fotos vostres: un petit detall molt especial.

Per enganxar a la nevera, a la pissarra de l’oficina, on vulgueu!

Un imant personalitzat amb una foto o un dibuix que us agradi, també com a regal promocional per la seva empresa. Imants personalitzats amb foto, o amb un dibuix de l'artista de la familia o una frase motivadora, les possibilitats son moltes i molt divertides.

IDEES PER FER AMB IMANTS
  • Un imant per a cada membre de la familia amb la seva foto, per posar a la nevera o a una pissarra amb les tasques de cadascú.
  • Entregar una foto amb imant també pot ser una solució per a festes en les que vulgueu donar un detall. En aquest cas si voleu us les podem entregar una una a dins una bosseta i amb un cartronet perquè faci més regal.
  • Amb una imatge bonica i informació de contacte de la teva empresa, així als teus clients els vindrà més de gust de guardar, i sempre tindran el teu contacte a mà.

Hi ha moltes opcions d'acabat (paper fotogràfic sobre imant, impressió sobre paper i plastificat, sobre cartró prim o cartró gruixut. Fins i tot sobre fusta per una màxima qualitat.

Es el detall ideal, original si es fa amb un bon disseny i econòmic que no falla mai.

Des d’una unitat i en diferents mides, un regal personalitzat tant per particulars com per a empreses,  sorprendràs a qui el rebi.

Sol·licita pressupost sense cap compromís.