CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

CATÀLEGS

Catàlegs: disseny, maquetació i impressió per la vostre empresa

Us oferim la possibilitat d’elaborar les vostres eines de comunicació (catàlegs, fulletons, tríptics, díptics, cartes personalitzades, sobres amb el vostre logo, targetes, etc.)

Dels arxius de la vostra empresa a la impressió final hi ha una part molt important: donar un aspecte professional als vostres documents sense que això comporti una despesa excessiva (catàleg a un preu molt econòmic). Seguirem la imatge corporativa de la vostra empresa (catàlegs personalitzats...), amb un disseny totalment personalitzat i adaptat als vostres suggeriments i necessitats.

En molts casos no és suficient una presentació amb Word o algun altre editor de text. Només ens heu d’enviar via e-mail els vostres arxius i nosaltres us farem arribar el document amb una aparenta mes atractiva i en pdf (un pdf més lleuger per enviar per e-mail i un pdf per imprimir en la vostra impressora o per enviar a una impremta).

També podem gestionar tota la impressió i fer-vos arribar el producte final (catàleg imprès, enquadernat...). Us podem presentar pressupost, tan en impressió digital com en offset. Sempre buscarem l'opció més rendible. A més de catàlegs també us podem oferir disseny de díptics o tríptics, targetes de visita, pòsters per a l'empresa o per a fires.

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416