CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

CARTA DE PREUS

Els bars i restaurants necessiten exemplars de cartes de menú

Però no per això s'ha de descuidar el seu disseny gràfic i la qualitat del paper en què s'imprimeix. Així que adaptem el gust del client, que desitjava una gràfica a l'estil de la pel·lícula Frank Miller 's Sin City, a les característiques de la nostra impremta digital.

La carta d'un restaurant o la carta d'un bar és el primer contacte que tenen els clients, sobretot els clients nous, amb la vostra empresa. És important valorar bé i donar-li la importància que es mereix.
A l'hora de dissenyar i pensar els continguts de la carta, cal tenir en compte què ha de ser eficaç. Ha de mostrar clarament les opcions què li oferim al client, també ha d'estar en consonància amb el local i el disseny ha de ser elegant però sobretot ordenat, que faciliti la tria.
Està bé que cada client trobi la seva opció, que vegin si hi ha menús especials, si teniu plats recomanat, o plats per necessitats alimentàries concretes, plats vegetarians. I el mateix passa amb la carta dels vins.
Un altre element molt important és el material les cartes han d'estar molt netes per tant s'han de poder netejar amb facilitat i les manipulen molts clients per tant hem de ser resistents.
En restaurants petits o bar necessiteu pocs exemples de cartes de menú però això no vol dir que no siguin importants. I gràcies a la impressió digital es pot aconseguir fer una carta amb un disseny bonic i pràctic i amb una impressió de qualitat sense un cost molt elevat.
A Solucions Digitals ens adaptem el gust dels nostres clients, només ens heu de dir com us imagineu la carta, o mostrar alguna imatge que us inspira, i donar un llistat dels continguts tal i com els ordeneu vosaltres. Us prepararem el disseny, us el fem arribar per correu electrònic i fem els canvis que ens suggeriu. Llavors ja un cop ens doneu el vostre OK, imprimim, laminem perquè siguin resistents i us els fem arribar.

En 5-7 dies laborables des del vostre OK podeu tenir les vostres cartes.

Alguns exemples:
Format: Díptic
Mida: 30x33cm (obert) 15x33cm (tancat)
Plastificat mat a dues cares
Paper 300 gr estucat mat
Impressió exterior: a tot color
Impressió interior: a tot color

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - [email protected]

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416