CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

LOGOTIP EMPRESA

Un bon logotip i un bon marxandatge fa els productes més interessants i atreu clients .

Un logotip ha de ser senzill. Una imatge atractiva i que quedi a la mèmòria, sovint relativament simple . Ha ser prou interessant com per crear interès en la seva empresa i prou simple com per ser recordada .

Com treballem?

CONTACTE

El client es posa en contacte i sol·licitant un logotip. Ens explica què fa (àrea, objectius, punts forts, productes clau, preferències...) Molt sovint ja tenen un esbós o disseny, o simplement una idea que no saben com plasmar.
Un dissenyador amb experiència en diferents sectors mercat i recollirà la seva idea i treballarà per treure-hi el màxim partit possible .

FASE DE DISSENY

Desenvolupament d'unaprimera proposta i presentació dels conceptes de disseny inicials en un plaç de 5-10 dies laborables.
Selecció d'un dels conceptes presentats per a seguir-hi treballant, sol·licitar qualsevol canvi o ajustos que es faran en aquest disseny .

FASE FINAL

Quan arribem a un  disseny final de logotip que us agrada al client, llavors entreguem el logotip en arxius en diferents formats (en vector ai i EPS , així com  JPG , GIF , PNG , TIFF ) i us farem arribar un enllaç per descarregar els arxius

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416