CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

LLIBRETES

Llibretes amb fotos: Un regal original o un detall per a festes!

Llibreat personalizada, regals amb fotosUna llibreta, un bloc de dibuix, un petit bloc per portar sempre al bolso... I a la portada, la vostra foto preferida, una foto d'un viatge, una foto de la infància...

Una bona manera de preservar tots els seus moments especials en un detallet molt pràctic: un quadern personalitzats de Solucions Digitals. Llibretes de diferent mida i de vuitanta pàgines que poden servir com a petit bloc de tasques, llibreta de receptes, bloc per tenir a mà a prop del telèfon, un bloc de dibuix per als més petits, un quadern de viatge. I el més important, amb una o vàries fotos que vosaltres escolliu, i si voleu amb alguna frase o dedicatòria.

QUÈ ENS HEU D'ENVIAR?

Vosaltres no heu de fer res. Només ens haureu de fer arribar la foto o fotos que voleu utilitzar per fer la llibreta personalitzada, el text que us agradaria posar-hi i en poc temps estarà llest. Us enviarem una imatge de quin seria el resultat per què pugueu donar l'aprovació a demanar algun canvi.
Penseu que en total podem personalitzar 4 cares: la portada, la contraportada però també els dos interiors de les tapes. Quan sigui tal i com havíeu imaginat, la farem i enviarem.

Us mostrem les nostres propostes, però no dubteu de posar-vos en contacte si teniu pensada una idea molt concreta, i la farem seguint les vostres indicacions.

I no cal que siguin només amb fotos de la família. Potser els petits de la casa volen anar a l'escola amb una foto que van fer ells al zoo, o amb un quadern personalitzat amb els seus amics, la foto que va fer del seu equip de futbol… amb temes que puguin mostrar a tots els seus amics i professors.

És ideal per donar com a regal per a gairebé qualsevol ocasió: familiar, entre amics, d'empresa, regal de final de curs, regal de l'equip de futbol... les fotos li donen el caràcter qeu vosaltres vulgueu. És una manera divertida i creativa de fer un regal que els destinataris agrairan.

IDEES PER A LES VOSTRES LLIBRETES

Algunes de les idees que ens han donat els nostres clients:

llibreta aniversari: record festa
ANIVERSARI

LLIBRETA RECORD ANIVERSARI:  
ENDEVINA QUI FA 75 ANYS. Una llibreta molt maca si teniu una bona foto antiga, o fotos semblants amb molts anys de diferència.

Record festa o trabada: llibreta
RECORD TROBADA

LLIBRETA D'UN PUNT DE TROBADA.
Per si voleu tenir record d'un lloc on heu anat amb un grup d'amics o on us heu trobat amb la família

Llibreta record bateig
PRIMER ANIVERSARI

DETALL PER A BATEIG
El primer aniversari o el bateig, sovint és una ocasió per presentar en societat o celebrar tots junts que sou un més! Doncs amb una foto ben divertida del protagonista en podeu fer una llibreta.

Detall record festa. Llibreta personalitzada
FESTA FAMILIAR

UN DETALL D'AGRAÏMENT
Voleu donar les gràcies als que us han acompanyat en una ocasió especial, doncs els podeu fer un petit regal, molt útil i molt especial, ja que tindrà les fotos que vosaltres heu triat

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416