CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]


Gold Picasa Gallery

CONTE + 5 ANYS

Conte amb fotos i preguntes per estimular la redacció.

Un conte que de moment serà un bon estímul i en el futur un bon record.

Text per animar-los a escriure Text per animar-los a escriure Text per animar-los a escriure Text per animar-los a escriure

El títol del conte és JO EXPLICAT PER MI i d'això es tracta, d'anar explicant diferents temes i escriure sobre un mateix a partir d’unes preguntes acompanyades d'una foto del protagonista. Ser el protagonista d'un dels seus llibres és ideal per animar als nens i nenes a parlar d’ells mateixos, i a escriure.

És un conte personalitzat ideal per a nens i nenes a partir de 5 anys i és ideal per als que comencen a escriure. Un conte personalitzat que ajudarà als vostres fills a explicar coses a partir de les seves fotos. Aquest conte pot agradar a nens més grans també, fins a uns 10 anys.

QUÈ ENS HEU D'ENVIAR?

Text per animar-los a escriureEs necessiten 12 fotos: la de la portada, i 11 fotos per cada un del temes (jo, gustos, de petit, família, amics-amigues, animals, escola, esports, vacances, futur, somnis). Si les fotos fan referència als diferents temes el llibre ja queda perfecte.

De moment serà un regal, o una activitat a fer, un conte per mirar… però si l'omple es converteix en un record molt valuós. Un cop plens els podeu guardar com un tresor, seran com una gran referència per al futur , quan els seus fills ja grans vulguin recordar com se sentien, què pensaven, quins eren els seus amics, els seus gustos.

Fotos on vulgueu, t'ajudem?

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

De dimarts a divendres de 9-18h.
No tanquem al migdia - PER A MÉS INFORMACIÓ: 938207879 - [email protected]

Comparteix-ho!