Gaudeix de les teves fotos...Posa-les en jocs personalitzats

Memory o Joc de les parelles amb fotos de familiars, amics...

Us agrada jugar al Memory? T’imagines un joc de les parelles amb les cares de tota la família? O amb les imatges dels més petitons de la família? O amb carotes? O aquelles fotos horribles però que segur que us faran riure una bona estona?

FITXES
Fitxes de 5,5 cm x 5,5 cm. Impressió paper fotogràfic sobre foam. Normalment el fem amb 24 fotos que són, per tant, 48 fitxes.

FOTOS
Necessitem imatges amb una resolució mínima de 1Mb. Millor quadrades, però podem tallar-les nosaltres. I millor si van numerades: 1,2,3.
En cas de ser parelles diferents necessitem saber quines són, llavors ens va molt bé si estan amb el nom d'arxiu: 1a, 1b, 2a, 2b...
Si és un problema canviar el nom de l'arxiu, també ho podem fer nosaltres.

CAPSA
Tamany de la capsa
Caixa personalitzada (21 x 21 cm) amb fotos i text. Ens podeu dir quina frase posaríeu com a títol del joc per fer la tapa. 

Vosaltres només ens heu de fer arribar les 24 fotos del joc i si voleu que la capsa hi hagi una altra foto diferent doncs llavors 25 fotos. El muntatge de la capsa el fem nosaltres amb la foto i text que ens digueu; abans d'imprimir-la us passaríem mostra per correu-e.

TEMPS ENTREGA
Un cop tinguem totes les fotos es necessiten entre 5 - 8 dies per fer-ho, segons volum de feina. I un dia o dos per l'entrega si cal enviar-ho.

Hi ha diferents acabats per si voleu un regal més seriós o un regal més senzill sobretot si és per grups. Sol·liciteu informació i us farem arribar un pressupost.

IDEES PER A MEMORY: JOC DE PARELLES

Algunes de les idees que ens han donat els nostres clients …i segur que vosaltres teniu alguna altra idea.

  • MEMORY CONÈIXER FAMÍLIA MEMORY PER ALS MÉS PETITS.

Un joc de parelles amb fotos de tota la família o de llocs que us agradi anar. Jugant podeu ajudar als vostres fills a anar reconeixent a tothom, estimulant i motivant a l'infant a parlar-ne. Sol·liciteu pressupost o expliqueu-nos quina idea teniu i us diem si és possible.

  • MEMORY CARES CÒMIQUES MEMORY AMB FOTOS "HORRIBLES"

Pot ser un bon regal de Nadal, o per alguna trobada. Heu de triar les fotos que facin més riure de cada un de la família, actuals o de petits o barrejades.

  • MEMORY FINAL DE CURS P3 - 6è JOC DE PARELLES, FINAL DE CURS.

Quan els alumnes acaben 6è i arriba l'hora de separar-se, un bon record és memory amb la foto de quan van començar a 1er que s'ha d'aparellar amb la foto actual. El joc de les parelles com a regal de final de curs, és una opció divertida. També queda divertit haver d’aparellar una foto seriosa del nen amb una foto amb el nen fent carotes.

  • RECORD D'UNA VIDA, MEMORY PER A UN ANIVERSARI

Fotos que han marcat la vida d'una persona, és un bon regal per una persona gran:  i un bon entrenament per mantenir el cap ben despert o una excusa per jugar amb els néts.

  • UN REGAL ORIGINAL PER UNA FESTA

Tindreu el record del joc per sempre, però a més a més us garanteix passar una bona estona el dia que entregueu el regal.

Sol·liciteu pressupost sense compromís.