Gaudeix de les teves fotos...Posa-les en jocs personalitzats

Juga amb un parxís amb les teves fotos! El gaudireu tots!

Un joc tant popular i divertit com és el parxís, es convertirà en molt especial amb les vostres fotos.

El clàssic dels jocs de taula, totalment personalitzat amb 4, o 8 fotos, és un bonic detall per regalar i que agradarà a petits i grans.

Trieu les fotos per al vostre parxís personalitzat i com que és un joc, les fotos no tenen perquè ser serioses, potser podeu aprofitar i fer un joc encara més divertit amb fotos més informals.

TAULELL:

Taulell de fusta de 40x40 cm i 7mm de gruix que ve preparat per penjar a la pared quan no hi jugueu. Un acabat artesanal i de molt bona qualitat. Inclou fitxes i daus i el plaç d'entrega es, un cop tenim les fotos, d'entre 5 i 8 dies, segons volum de feina.

Podem jugar amb 4 fotos (les de la sortida es repeteixen a la columna d'arribada) o amb 8 fotos.

Es pot donar una tonalitat blava, verda, vermella i groga a les fotos, però si trobeu fotos en les que ja dominen aquest colors tipics del parxís queda molt bonic.

 

IDEES PER UN PARXÍS AMB FOTOS

  • Amb fotos dels germans i els pares,
  • Amb fotos dels nens i els avis, o fins i tot queda molt divertit si és per persones ja grans amb fotos de quan eren petits.
  • Un parxís amb les fotos de vacances
  • Amb retrats de família dels que seran els jugadors més habituals
  • Amb fotos del protagonista a qui es vol fer un regal
  • Com a record de final de curs amb fotos de grup i cada alumne pot tenir el seu ja que en un dels colors hi pot haver la seva foto destacada, és el seu parxís!

Demaneu pressupost sense compromís.