CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

INDIVIDUALS

Individuals per a festes, per a la vostra família.

INDIVIDUALS PER ALS MES PETITS:
Un regal pels més petits de la casa molt original i molt útil. Un individual, unes petites estovalles de lona amb fotos o dibuixos que els hi agradarà i molt més important els distraurà aleshores dels àpats que a vegades poden ser molt llargues.
Petites estovalles fetes amb lona i laminades perquè es puguin netejar molt fàcilment i siguin resistents, potser hi podeu posar el seu nom, fotos de la família, fotos d'animals que ell conegui, fotos d'amics, fotos de llocs on li agrada anar… el que trieu i penseu que serà una excusa per xerrar que farà més entretingudes les estones de menjar.

INDIVIDUALS PER FESTES:
Individuals per a parar una taula molt especial.
Us proposem una idea molt fàcil de fer i que si voleu us podem preparar nosaltres a Solucions Digitals, si quan feu alguna festa us agrada cuidar fins a l'últim detall segur que us agradarà.

Només es tracta de imprimir en paper a3 i plastificar algunes d'aquestes propostes. La taula quedarà molt maca, i us ajudarà a donar a la festa el caire que vulgueu. Si ho voleu més durador també es pot fer en lona i laminat.

  • individuals amb fotos antigues que donarà peu als convidats explicar antigues batalletes i recordar aquells temps.
  • per una festa d'aniversari que millor que una taula parada amb fotos dels protagonistes quan eren ben petitons, fotos maques o fotos per riure una estona que segur que tots en tenim.
  • per una trobada familiar una foto de carnet de cada un dels convidats però posades com una orla, o dibuixant un arbre genealògic o fins i tot fotos de quan eren petits, sense posar noms, si les poseu totes en blanc i negre es barrejaran les diferents generacions i potser no sabreu ni reconèixer o diferenciar els pares dels fills.

Idees per a festes des de Pinterest

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!