CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

DETALLS PER A COMUNIONS

Us oferim una gran varietat de detalls per a comunions

Segur que voleu que el dia de la comunió sigui molt especial i voleu cuidar tots els detalls. Molt sovint la comunió és una festa familiar però a l'hora és una festa amb els amics del nen o nena, és fàcil que vulgueu detalls diferents per a donar als familiars més propers o amics o companys de classe o coneguts no tan directes i nosaltres us podem ajudar a trobar diferent solucions de més qualitat o més econòmiques a partir del mateix disseny per poder donar un detall a tots.

Punts de llibre, imants, retallables, llibretes, fotos emmarcades… Hi ha moltes opcions. Us podem ajudar a gaudir d'un dels dies més especials per al vostre fill. Us oferim una gran varietat de detalls per a comunions, amb tot tipus de possibilitats i on les vostres idees els faran únics. Records on podem combinar fotos, frases i fins i tot ens podeu fer arribar text escrit a mà per al vostre fill i escanejat.

Us podem mostrar exemples, però no tenim models estàndard. Preferim a partir de les imatges que ens envieu fer-vos una proposta adaptant-la al detall que hàgiu escollit, ja sigui una llibreta o sigui un imant o qualsevol dels nostres productes personalitzats.

Veureu algunes de les nostres propostes, però no dubteu de posar-vos en contacte si teniu pensada una idea molt concreta, i la farem seguint les vostres indicacions.

Què necessitem? Només ens haureu de fer arribar la foto o fotos que voleu utilitzar, el text que us agradaria posar-hi i en poc temps estarà llest. Us enviarem una imatge de quin seria el resultat per què pugueu donar l'aprovació a demanar algun canvi. I un cop ja tinguem la proposta que us agradi en poc temps podrem elaborar el producte que hagueu triat.

Aquests són els detalls de comunió més habituals, recodeu que poder optar per fer detalls diferents amb el mateix disseny. Hi ha moltes opcions des dels més tradicionals als més originals:

Llibretes d'espiral.
Llibretes de 9x9cm o de 10x14,5cm personalitzades com a record de comunió.
Un detallet molt pràctic: un quadern personalitzat de Solucions Digitals. Petites llibretes de diferents mides i de vuitanta pàgines, que poden servir com a petit bloc de tasques, bloc per tenir a mà a prop del telèfon o per portar al bolso. I el més important, amb una o vàries fotos que vosaltres escolliu, i si voleu amb alguna frase o dedicatòria.
Les tapes són de cartolina de 250 grams doblada i encolada perquè sigui més resistent. Disposem doncs de quatre cares la portada y la contraportada més les dos cares interiors per a personalitzar.

Podeu veure més informació a LLIBRETES PERSONALITZADES AMB FOTOS.

Punts de llibre.
Punts impresos a una en cartolina brillant de 250gr o dues cares, amb dues làmines de cartolina brillant de 250gr, un punt de llibre de qualitat que els vostres convidats guardaran o utilitzaran com a company de lectura.

Imants de diferents mides.
Una manera diferent de donar una foto que recordi aquest dia tan especial. Només hi hem d’afegir una data i ja teniu un bonic detall de record. Us els podem entregar en una bosseta individual per cada un que el fa més bonic a l'hora de donar-lo com a detall de comunió.

Recordatoris de comunió.
I perquè no donar el que és mes tradicional, un recordatori de comunió.Queda molt bonic si el text del recordatori està escrit a mà pel mateix nen o nena. Què heu fer? doncs que ell ho escrigui en un paper i escanejar-lo i fer-nos-ho arribar per correu electrònic o fer-ne una foto. Nosaltres ho treballarem digitalment i ho podrem imprimir en el dors o sobre la foto, en el recordatori. Poseu-vos en contacte envieu-nos la foto o fotos que vulgueu que quedin com a record i us podem preparar un disseny especial per vosaltres.

Retallables.
Un petit regalet molt econòmic per als convidats més joves de la festa o pels companys de classe: a casa poden retallar-los i fer un cub o una llapissera. Porteu-nos la foto que més us agradi, un escrit del vostre fill, un dibuix o aquella imatge que tants bons records us porta i nosaltres us farem entrega d'un petit detall de comunió personalitzat i ben especial.

Llibreta de signatures.
També podeu encarregar una llibreta de signatures, en aquest cas el record serà per el nen o nena que faci la comunió. Deixeu-lo en un lloc especial el dia de la festa perquè tothom que vulgui deixi un missatge al protagonista del dia.

Sol·licita pressupost sense cap compromís: 938207879 - info@solucionsdigitals.com

Idees per a festes des de Pinterest

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!