CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

ORLA FINAL CURS

Que no s'oblidin de ningú amb els pas dels anys

El record més tradicional i a l'hora més efectiu de final de curs és una orla amb foto i noms i cognoms de tots els alumnes, sobre tot quan es tracta d'un curs que implica un canvi a la que va al parvulari escola bressol el acabar sisè al acabar 4t d’ESO. una orla per una trobada d'antics alumnes també és una bona opció!

Sovint en el grup hi ha algú amb ganes de preparar-lo, però si no és el cas us podem ajudar a trobar una forma original i divertida perquè tingueu aquests record.

I un cop tingueu el disseny ja només cal triar el format en què el vulgueu imprimir: la típica foto, o en una impressió A3 i plastificat perquè els nens el puguin manipular sense fer-lo malbé i fins it tot si hi ha una mica més de pressupost perquè no sobre cartró ploma a punt per penjar a la paret. Com que són vàries còpies segur que us podem oferir un bon preu. O si preferiu fer la impressió vosaltres, nosaltres podem només fer el disseny.

Podem ajudar-vos a fer una orla típica i seriosa amb les fotos de tots els alumnes, però també una orla molt més informal, amb dibuixos o detalls. Informeu-vos 938207879 o envieu-nos un correu-e a [email protected]

Tags: Regal final de curs

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416