vinils

Decoreu parets: que també tinguin la seva funció.

Treieu-ne el màxim profit del vostre espai.

Des de fotografies d'alta resolució que cobreixen tot el teu interior fins a etiquetes que promocionin la vostra última oferta. Els gràfics de vinil ofereixen innombrables oportunitats per fer un gran impacte.
Per mostrar el menú, per mostrar les vostres ofertes, i en qualsevol estil que us pugueu imaginar.

A vegades no es dóna la importància que realment tenen els aparadors i el disseny d'interiors. La imatge que donen les instal·lacions, els interiors, els aparadors... són la primera impressió que obtindran els clients del vostre negoci.

Els vinils creen un acabat professional que es pot utilitzar per aconseguir gairebé qualsevol cosa que vulgueu. Tant si es tracta d'adhesius als vidres, vinils interiors de colors, vinil de pissarra de menú o parets plenes de fotografies d'alta resolució.

Oferim el nostre servei de vinil per a botigues, bars i restaurants, una bona eina per a fer destacar la vostra empresa, per renovar-la i mantenir-la actual.

No tenim quantitats mínimes de comanda. Tenim una comanda mínima de 35 € + IVA a causa del temps que triga a configurar fitxers i màquines de disseny. Com més informació proporcioneu al vostre missatge, més ràpid us podem ajudar.

Demaneu pressupost sense compromís.