CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com

SENYALITZACIÓ A L'EMPRESA

El vostre horari i altres eines de senyalització tenint cura del disseny.

Els gràfics de senyalització del vostre negoci o botiga són també la vostra imatge.

La senyalització de la botiga juga un paper important a l'hora de configurar com els clients experimenten la vostra marca. Des de grans imatges amb elements promocionals a elements mínims de disseny interior o simples i informatius. Les opcions són infinites. Contacteu-nos per descobrir com podem fer que els vostres aparadors i els seus interiors funcionin més per al vostre negoci.

Una àmplia gamma de materials per triar.

Les empreses, les botigues, els bars i restaurants poden ser de totes les formes, estils i mides. Disposem d'una gran gamma de materials de vinil que coincideixen amb la gran diversitat d'empreses i per tant de necessitats. Cada element de la vostra senyalització juga un paper en la percepció del client dels vostres serveis. També la varietat de materials a partir dels quals estan fets donen molt joc. Disposem de vinil cromat, efecte fos, textures de fusta, colors mats, acabats de brillantor i molt més.

Temps de lliurament ràpids i servei personalitzat.

Buscarem entre les moltes opcions per aconseguir l'efecte que vulgueu. Una vegada ens aproveu la proposta i pressupost, podreu tenir els vinils de forma ràpida i amb els estàndards de màxima qualitat. Sabem que el temps és important.

ALGUNS VINILS PERSONALITZATS QUE US PODEN SERVIR D'INSPIRACIÓ

Un vinil personalitzat amb l'horari d'obertura per a la portada o aparador de la vostra empresa. La informació de les hores de funcionament evidentment és personalitzada.

Vinils funcionals que també segueixin l'estil de la resta de l'empesa

Diferents imatges per a diferents serveis

 

VINILS PERSONALITZATS: AVANTATGES

Avantatges dels adhesius de vinil al vostre vehicle o casa en comparació amb pintar,
- És una solució duradora però canviant
- És fàcil fer el vinil que vols i que no trobes en cap botiga. Què hi voldríeu posar? Tens una idea molt clara i no saps com fer-ho? T'ajudem a triar disseny i colors.
- Els gràfics de vinil són molt assequibles en comparació amb la contractació d'un pintor professional.
- És fàcil aplicar-lo a una superfície plana o lleugerament contornejada - en una superfície arrodonida, pot ser difícil i requereix molta paciència.
- Els vinils duren uns 5-6 anys a l'aire lliure, però les condicions meteorològiques i moltes altres variables poden afectar la seva vida de qualsevol manera. A l'interior duren molt més, és clar.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416