CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

VINILS PER PARETS

Decoreu parets: que també tinguin la seva funció.

Treieu-ne el màxim profit del vostre espai. Des de fotografies d'alta resolució que cobreixen tot el teu interior fins a etiquetes que promocionin la vostra última oferta. Els gràfics de vinil ofereixen innombrables oportunitats per fer un gran impacte.
Man vinyl de passer, les aprons poden estar decreased am el menú per poder demanar. I amb vinil també podeu mostrar les vostres ofertes, i en qualsevol estil que us pugueu imaginar.

A vegades no es dóna la importància que realment tenen els aparadors i el disseny d'interiors. La imatge que donen les instal·lacions, els interiors, els aparadors... són la primera impressió que obtindran els clients del vostre negoci. Els vinils creen un acabat professional que es pot utilitzar per aconseguir gairebé qualsevol cosa que vulgueu. Tant si es tracta d'adhesius als vidres, vinils interiors de colors, vinil de pissarra de menú o parets plenes de fotografies d'alta resolució. Oferim el nostre servei de vinil per a botigues, bars i restaurants, una bona eina per a fer destacar la vostra empresa, per renovar-la i mantenir-la actual.

No tenim quantitats mínimes de comanda. Tenim una comanda mínima de 35 € + IVA a causa del temps que triga a configurar fitxers i màquines de disseny. Com més informació proporcioneu al vostre missatge, més ràpid us podem ajudar.

IDEES PER AL VOSTRE NEGOCI FETES AMB VINIL DE ROTULACIÓ

PISSARRES PER A MENÚS

VINILS PERSONALITZATS: AVANTATGES

Avantatges dels adhesius de vinil al vostre vehicle o casa en comparació amb pintar,
- És una solució duradora però canviant
- És fàcil fer el vinil que vols i que no trobes en cap botiga. Què hi voldríeu posar? Tens una idea molt clara i no saps com fer-ho? T'ajudem a triar disseny i colors.
- Els gràfics de vinil són molt assequibles en comparació amb la contractació d'un pintor professional.
- És fàcil aplicar-lo a una superfície plana o lleugerament contornejada - en una superfície arrodonida, pot ser difícil i requereix molta paciència.
- Els vinils duren uns 5-6 anys a l'aire lliure, però les condicions meteorològiques i moltes altres variables poden afectar la seva vida de qualsevol manera. A l'interior duren molt més, és clar.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416