CONTACTA'NS 93 830 10 29 - [email protected]

VINILS PER APARADORS

Vinils originals: feu una bona primera impressió

Feu una bona primera impressió amb gràfics originals ja a l'exterior del vostre negoci. Ja sigui un bar, una botiga, una empresa de serveis o un restaurant, els gràfics són una bona manera d'atraure l'atenció dels clients. Mostreu la vostra marca ja des dels carrers i atraieu la gent entrar a la vostra botiga utilitzant vinils atractius o amb informació interessant. Des de promocions, rebaixes o novetats a simples emblemes de certificació, logos, enllaços a la vostra web, etiquetes de wifi gratuïtes. Podem ajudar-vos amb tots els vostres gràfics perquè siguin al màxim d'originals i personalitzats.

Trieu entre una gran selecció de vinils per a vidres.

Tenim una gran selecció de vinils de finestra per satisfer les vostres necessitats. Obteniu un efecte de vidre glaçat amb vinil que permet uns gràfics més subtils i elegants que deixen molta llum a través. Amb vinils opacs podeu reduir l'excés de llum del sol, o augmentar la privacitat del local. Podeu triar entre vinil d'alta brillantor per obtenir un efecte brillant o vinil mate. Qualsevol que sigui l'estil que vulgueu, tenim un vinil per a això. Contacta amb nosaltres per descobrir les teves opcions i obtenir un pressupost sense cap compromís.

Excel lent servei al client i temps de lliurament.

Obtenir gràfics de botigues ha de ser fàcil. Treballarem amb vosaltres per dissenyar vinils que s'adaptin a la vostra empresa, al vostre a l'estil i a la vostra idea. Una vegada tinguem el disseny que us agrada, obtindreu els gràfics en molt poc temps.

IDEES PER AL VOSTRE NEGOCI FET AMB VINIL DE ROTULACIÓ

Algunes de les idees que ens han donat els nostres clients:

samarretes per empreses
DECORACIÓ VIDRES

VINILS PERSONALITZATS: AVANTATGES

Avantatges dels adhesius de vinil al vostre vehicle o casa en comparació amb pintar,
- És una solució duradora però canviant
- És fàcil fer el vinil que vols i que no trobes en cap botiga. Què hi voldríeu posar? Tens una idea molt clara i no saps com fer-ho? T'ajudem a triar disseny i colors.
- Els gràfics de vinil són molt assequibles en comparació amb la contractació d'un pintor professional.
- És fàcil aplicar-lo a una superfície plana o lleugerament contornejada - en una superfície arrodonida, pot ser difícil i requereix molta paciència.
- Els vinils duren uns 5-6 anys a l'aire lliure, però les condicions meteorològiques i moltes altres variables poden afectar la seva vida de qualsevol manera. A l'interior duren molt més, és clar.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416